Кошарка Кошарка/Вести

Radonjić: “Sada nam treba podrška navijača”

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić o predstojećoj utakmici sa Igokeom govorio na konferenciji za medije u Beogradu.
Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u nedelju od 21 sat ekipu Igokee u utakmici 6.kola ABA lige.
Crveno-beli su se vratili u subotu u jutarnjim časovima iz Istanbula, a već tokom popodneva ekipa Dejana Radonjića će trenirati i početi pripreme za duel sa ekipom iz Laktaša.
Na konferenciji za medije u dvorani “Aleksandar Nikolić” trener crveno-belih Dejan Radonjić istakao je da tim bez obzira na veliku pobedu u Istanbulu, ovoj utakmici pristupa maksimalno ambiciozno i ozbiljno, jer je ABA liga prioritet za ekipu Crvene zvezde mts:
” ABA liga je za nas u takmičarskom smislu prioritetno takmičenje. Dobro smo startovali, ali želimo da nastavimo u istom ritmu, jer raspored koji sledi donosi mnogo opterećenja, a samim tim i oscilacije. Ekipa Igokee je nakon lošijeg starta koji je uzrokovan odsustvom plejmejkera, došla do nekih vrednih pobeda i to bez iskusnog Vuka Radivojevića. Pokazali su u utakmici protiv Budućnosti da mogu da budu konkurentni i najboljim timovima u regionu. Imali su dovoljno dana da se pripreme za ovaj meč, a mi smo stigli jutros iz Istanbula” počeo je svoje obraćanje trener Crvene zvezde mts i dodao nešto što je i igračima i njemu mnogo važno za meč koji će se igrati u nedelju u Beogradu:
“Pozivati navijače za utakmicu sa Barselonom sada je lako, ali igračima je sada ta vrsta podrške preko potrebna za utakmicu sa Igokeom i zato pozivam naše pristalice da dođu u velikom broju i pruže nam podršku u vrlo važnoj utakmici” rekao je trener crveno-belih.

Marko Simonović: “Moramo dobro da se spremimo, iza nas je specifična i teška utakmica, a imamo jako malo vremena na raspolaganju. Iza nas je neprespavana noč, velike gužve u saobraćaju u Istanbulu, rano smo ustali, već u 5 časova. Malo ćemo odmoriti, i već u subotu odraditi jedan trening za Igokeu.Moramo da ostanemo maksimalno fokusirani. Igokea je vrlo dobra ekipa, sa skorom 3-2, a lako je moglo da bude 4-1, da nisu izgubili prošle nedelje kako su izgubili od Budućnosti. Maksimalno ozbiljno na njih, ne zaboravite da smo prošle godine izgubili”

Utakmica Crvena zvezda mts – Igokea igra se u nedelju od 21 sat.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама