Rukomet Rukomet/Izveštaji SDCZ

Zvezda ne posustaje, pao Jugović

Autor: CZBG

Nakon prošlonedeljne pobede u večitom derbiju, rukometaši Crvene zvezde savladali su u okviru 7. kola Superlige rukometaše Jugovića iz Kaća rezultatom (16:13).

thumbnail__bts0582

Pokazali su Zvezdini momci da su u dobroj formi i opravdali su ulogu favorita. Od samog početka stavili su gostima do znanja da u ovom meču nemaju šta da traže.

Prvo poluvreme je završeno rezultatom 16: 13, mada je razlika mogla da bude i veća. Na početku drugog poluvremena igra se gol za gol, ali onda Zvezda dodaje gas i povećava vodstvo na 5 golova razlika (21:16). nakon što je Zvezda došla do ove razlike, opet se nastavilo igrati gol za gol, da bi gosti iz Kaća u 44. minuti susreta ponovno vratli razliku na podnošljivih 3 gola prednosti za Zvezdu  (24:21).

U tim trenutcima trener Peruničić traži tajm-aut, nezadovoljan time što su njegovi puleni popustili i dozvolili gostima da smanje rezultat, ali se ništa značajno nije promenilo sve do 54. minuta kada Zvezda ponovno odlazi na pet poena prednosti (29:24).

Do kraja utakmice kaćani uspevaju da ublaže rezultat (32:29). U sledećem kolu rukometaši Crvene zvezde igraju derbi kola protiv Dinama u Pančevu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama