Кошарка Кошарка/Вести

Zvezdino pojačanje na društvenim mrežama – ”tulfie”

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda mts i američka kompanija „Tulfie“, koja poseduje i istoimenu Android aplikaciju, zajednički prate ovogodišnju sezonu Evrolige.

Košarkaški klub Crvena zvezda mts dobio je novo pojačanje i to u svetu društvenih mreža.

„Tulfie“ je nova društvena mreža za razmenu fotografija i vaših dragocenih momenata sa prijateljima, rodbinom, poslovnim partnerima, ali i navijački opredeljenih istomišljenika. Ova mreža osmišljena je da vaše specijalne momente zabeleži i podeli kroz albume i događaje, a sve kroz komunikaciju putem slika. Ovom aplikacijom konačno imate punu kontrolu nad onim što mogu da vide drugi. Poseban osećaj daje vam status zvezde.

Nikada nije bilo lakše organizovati i čuvati svoje događaje. Kreirajte događaj u obliku albuma koji će sačuvati vaše najdragocenije momente. U roku od nekoliko sekundi kreirajte događaj i pozovite prijatelje sa kojima ćete podeliti slike. Utakmica ili rođendanska žurka ostaće vam trajno zabeležena.

„Tulfie“ i KK Crvena zvezda mts kreću zajedno u epizodu koja se zove „Evroliga 2016-2017“.

Aplikacija „Tulfie“ sadržaće najekskluzivnije fotografije sa terena, sa tribina i iza scene (svlačionice, press konferencije, igrači…).

Ako Vam se sve ovo što ste pričitali dopada, preuzmite besplatno aplikaciju na ovom linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tulfie.app

i pogledajte albume sa utakmica.

Pozivamo vas da postavite i vaše slike kada ste sa nama na utakmicama.

… Jer vi ste naš vetar u leđa!

Скочи на траку са алаткама