Кошарка Кошарка/Вести

EL: KARATA JOŠ IMA, RASPORED ULASKA U DVORANU

Izvor: SD Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts obaveštava navijače da u prodaji ima još karata, kao i prošle sezone, poseban režim i način ulaska u dvoranu za vlasnike sezonskih i dnevnih karata na tribinama.

KK Crvena zvezda mts počinje u četvrtak novu sezonu u Evroligi, koja će ove godine po mnogo čemu biti drugačija od prethodnih.

Najboljih 16 klubova Evrope, odigraće 30 kola u izuzetno teškom ritmu, a početak puta za izabranike Dejana Radonjića biće protiv jednog od timova kojima je ove godine ambicija da se nađu na Fajnal Foru, koji će se održati u Istanbulu.

Prodaja karata , kojih još uvek ima u slobodnoj prodaji za više sektora, za meč Crvena zvezda mts – Darušafaka Doguš počela je u sredu u 10 časova u svim poslovnicama Eventima, i nastaviće se i u četvrtak do meča, koji počinje u 21 sat.

Crveno-bele očekuje prva u nizu velikih utakmica u Evropi, i zato klub podseća na bezbednosne protokole, načine ulaska u dvoranu „Aleksandar Nikolić” za sve vlasnike sezonskih i pojedinačnih karata, i podseća da svaki ubačeni predmet u teren, samo odmaže KK Crvena zvezda mts, koji je prethodnih sezona plaćao velike novčane kazne zbog ispada takve vrste.

– Ulazi u partere biće podeljeni ogradom, za ulaz vlasnika sa dnevnim, i sezonskim kartama. Ulazi će biti jasno obeleženi.

Takođe, kupci ulaznica za tribine, ulaziće prema sledećem rasporedu:

– Gledaoci sa sezonskim ulaznicama za tribine A i B ulaziće u dvoranu „Pionir” na ulaz za tribinu A, dok će oni koji kupe dnevne karte za tribine A i B ulaziti na tribinu B.

13102016 карте

Isto pravilo važi i za ulaze C i D: Gledaoci sa sezonskim ulaznicama za tribine C i D, ulaze u dvoranu na ulaz D, dok će kupcima dnevnih karata za tribine C i D, biti omogućen ulazak u dvoranu na ulazu za tribinu C.

I ovoga puta vršiće se obimne kontrole prilikom ulaska u dvoranu, pa se mole svi navijači da znatno ranije dođu u dvoranu „Pionir“, i da na meč ne nose upaljače, metalne novčiće, kozmetiku…

Kapije dvorane „Aleksandar Nikolić” otvaraju se već u 18.30 minuta.

Takođe, KK Crvena zvezda mts poziva navijače da dođu u što većem broju i pruže sada već širom Evrope prepoznatjivu podršku timu da zabeleži vrlo važnu startnu pobedu u novom izdanju Evrolige.

Скочи на траку са алаткама