Кошарка Кошарка/Вести

PRODAJA KARATA ZA DARUŠAFAKU OD SREDE

Izvor: SD Crvena zvezda

Prodaja pojedinačnih ulaznica za utakmicu 1. kola Evrolige između Crvene zvezde mts i Darušafake Doguš od srede u svim poslovnicama Eventima.

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju ekipu Darušafake Doguš na startu ovogodišnjeg izdanja Evrolige.

Crveno-beli su odlično započeli novu sezonu, a izabranici Dejana Radonjića u dobroj atmosferi dočekuju nešto što će predstavljati potpuno drugačiji izazov ove sezone, a to su protivnici u Evroligi.

KK Crvena zvezda mts zato poziva navijače da i ovoga puta , kao i prethodnih sezona, kada su utakmice najelitnijeg košarkaškog takmičenja u pitanju, napune dvoranu „Aleksandar Nikolić“ do poslednjeg mesta i naprave atmosferu na tribinama o kojoj se priča u Evroligi.

Klub obaveštava sportsku javnost da će pojedinačne karte za utakmicu Crvena zvezda mts – Darušafaka Doguš biti puštene u prodaju u sredu u 10 časova, na svim prodajnim mestima Eventima po jedinstvenim cenama:

Tribine – 1300 rsd
Parter A i B – 2000 rsd
Bela loža – 2500 rsd
Plava loža – 3000 rsd
Loža – 3500 rsd
Počasna mesta – 10000 rsd
Počasna mesta (bočna strana) – 5000 rsd

KK Crvena zvezda mts kao i prošle sezone, putem obaveštenja, do početka utakmice informisaće vlasnike sezonskih i pojedinačnih karata o svim bezbednosnim protokolima, terminima otvaranja kapija dvorane i ostalim važnim informacijama pred prvu utakmicu u novom formatu Evrolige.

Meč Crvena zvezda mts – Darušafaka Doguš igra se u četvrtak od 21 sat u dvorani „Aleksandar Nikolić”.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама