Фудбал Фудбал/Вести

SRNIĆ: SVE SMO BOLjI

Izvor: SD Crvena zvezda

Slavoljub Srnić se, kao i njegovi saigrači koji nemaju reprezentativne obaveze, priprema za nastavak prvenstvene trke.

Zvezdino brzonogo krilo je u poslednjih nekoliko utakmica počelo da hvata formu, pa se samim tim i konkretan učinak u vidu golova i asistencija poboljšao.

– Istina je, dugo sam čekao na gol, ulazio sam u šanse ali kao da me je neko prokleo – nisam uspevao da pogodim. Protiv Vojvodine sam uspeo da postignem gol koji je pre svega meni mnogo značio na planu samopouzdanja. Naravno, podjednako mi je važno i da beležim asistencije, jer to se od mene kao krilnog fudbalera i očekuje. Protiv Javora sam „upisao“ jednu, i nadam se da će se moje ime češće pojavljivati u obe kolone – poželeo je Srnić.

Utisak je da se uspon Srnićeve forme poklopio sa usponom forme čitave ekipe.

– Nakon mnogo treninga i uigravanja, počeli smo da izgledamo bolje i na terenu. Raduje me to što smo još efikasniji nego prethodne sezone, znam za te statističke podatke i srećan sam što sam deo takve ekipe. Na kraju se sve svodi na to da nije ni važno ko će postići gol, sve dok golovi dolaze i dok pobeđujemo. Svaki put može neko drugi da iskoči, a to je odlika kvalitetnih ekipa – rezonuje Srnić.

Nakon prvenstvene pauze, sledi utakmica protiv Srnićevog nekadašnjeg kluba, Čukaričkog.

– O Čukaričkom ću uvek imati lepo mišljenje. Trenutno ne beleže rezultate na koje smo od njih navikli, ali upravo zato moramo biti veoma oprezni, jer eventualni uspeh na Marakani za svaki klub deluje veoma pozitivno, i Čukarički će tu tražiti svoju šansu i izlazak iz krize. Na nama je da im to ne dozvolimo. Igramo na našem stadionu, očekujem dosta navijača jer smo pokazali da igramo lep i efikasan fudbal, i kada se postigne ta hemija nas na terenu i navijača na tribinama, nezaustavljivi smo – rekao je Slavoljub Srnić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама