Кошарка Кошарка/Вести

Priprema za Mega Leks počela već u Zadru

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts u petak odradili trening u Zadru, povratak u Beograd u petak u popodnevnim časovima. Počela prodaja karata za duel sa Mega Leksom (nedelja 17h).
Košarkaši Crvene zvezde mts ostvarili su još jednu pobedu u ABA ligi, ali mnogo vremena za analizu utakmice u Zadru, koja je rekordna kada je istorijat utakmica crveno-belih i hrvatskog ligaša u Zadru u pitanju, nema.

Ekipa se u petak u popodnevnim časovima vraća za Beograd, a kako bi ostala u ritmu pred derbi 4.kola ABA lige sa Megom, ekipa će trenirati u Zadru u petak u jutarnjim časovima, pa će krenuti autobusom put Splita, odakle crveno-bele očekuje let ka Beogradu.

Nakon odlične utakmice koju su izabranici Dejana Radonjića odigrali u Zadru, zadovoljni su bili kapiten, i trener šampiona ABA lige.
Luka Mitrović, kapiten KK Crvena zvezda mts:
“Zadovoljan sam ostvarenom pobedom. U prvoj četvrtini nismo baš dobro odbrambeno reagovali, ali smo kasnije zaigrali čvrsto kako možemo, i naš kvalitet je došao do izražaja. Na kraju smo zabeležili po meni neočekivano ubedljivu pobedu.  Otvorili smo ABA ligu na dobar način sa tri uverljive pobede, ali nas to ne sme zavarati. Želimo i protiv Mege da nastavimo seriju pobjeda.”
Trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić:
“Dobro smo krenuli u meč i izgledalo je na startu da će to tako da bude do kraja, ali Zadar je naravno odgovorio, što sam i očekivao. Međutim, veći izbor igrača i razlika, koja je očigledno u našoj strani, došli su do izražaja kako je vreme odmicalo. Zadar ima problema i sa povređenim igračima i to se osetilo do kraja. To smo iskoristili da napravimo razliku, koja je ipak bila prevelika”.
Utakmica Crvena zvezda mts – Mega Leks koja predstavlja derbi 4.kola regionalnog takmičenja igra se u nedelju od 17 časova. Karte su u prodaji od petka u poslovnicama Eventima, i u nedelju od 12 časova do početka utakmice na blagajnama dvorane “Aleksandar Nikolić” po standardnim cenama:
Tribine A,B,C i D – 300 dinara
Parter B i Parter 4 – 500 dinara
Bela i Plava loža – 700 dinara
Loža – 900 dinara
Počasna mesta – 5000 dinara
Utakmica Crvena zvezda mts – Mega Leks direktno će biti prenošena na prvom kanalu TV Arenasport.
foto (aba-liga.com)

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама