Фудбал Фудбал/Вести

Veljko Nikolić Zvezdin

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

FK Crvena zvezda sa velikim zadovoljstvom obaveštava javnost da je od utorka, 4. oktobra, jača za još jednog odličnog fudbalera.

Iako je u toku prvenstvena pauza tokom koje će se Zvezdini prvotimci pripremati za nastavak sezone, sportski sektor kluba radi punom parom. Ako se projekat dovođenja najboljih mladih fudbalera iz čitave zemlje posmatra kao ispit, onda je Crvena zvezda danas položila jedan od većih. Redove šampiona Srbije danas je pojačao jedan od najtalentovanijih veznih fudbalera ne samo u zemlji već i u Evropi u svom godištu i kapiten omladinske reprezentacije Srbije, Veljko Nikolić!

Nikolić je rođen 1999. godine, i do danas je bio član OFK Beograda. Radi se o vanserijskom talentu, omladincu i članu reprezentacije koji će tokom naredne tri godine nositi dres Crvene zvezde!

Klub je iskoristio činjenicu da je prelazni rok u mlađim selekcijama otvoren tokom cele godine sve do 15. marta, a Veljko Nikolić će posle reprezentativnih obaveza zaigrati za našu omladinsku selekciju, a nema sumnje uskoro i za prvi tim.

– Sjajan je osećaj potpisati za Zvezdu. U klubu su me svi odlično dočekali. Mnogo mi znači što sam jedan od onih koje je Zvezda selektirala i u koje veruje da mogu da nose njen dres. U najvećem sam klubu, sada je na meni da se dokažem – poručio je Veljko za naš sajt prilikom potpisivanja ugovora kojem su prisustvovali predsednik kluba Svetozar Mijailović i direktor Omladinske škole Dragan Mladenović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама