Кошарка Кошарка/Вести

RADONjIĆ: SVI MOŽEMO DA BUDEMO ZADOVOLjNI

Izvor: SD Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić zahvalio se navijačima na podršci i istakao zadovoljstvo prikazanom igrom u pobedi protiv Cedevite.

Košarkaši Crvene zvezde mts odigrali su sjajan meč i ubedljivo slavili. Rezultat 88:64 dobro je opisao odnos snaga na terenu, a 25 asistencija je najbolji pokazatelj fantastičnog protoka lopte u napadu Zvezde. Trener crveno-belih Dejan Radonjić, imao je mnogo razloga za zadovoljstvo, ali u svom stilu nije preterivao sa hvalospevima na svoj i račun ekipe.

– Hvala navijačima što su došli u ovolikom broju – započeo je priču Radonjić, osvrnuvši se odmah na sjajnu posetu na meču u kom je prisustvovalo čak 5.734 gledalaca, a potom nastavio:

– Njihova pomoć je bila važna da bismo odigrali onako dobro i drago mi je što na kraju svi možemo da budemo zadovoljni. Pre utakmice sam rekao da moramo da odigramo veoma dobro da bismo savladali rivala kakav je Cedevita. Mi smo to i učinili – pričao je gotovo u dahu strateg Crvene zvezde mts, a onda dodao:

– Imali smo manji pad u drugom delu druge četvrtine, ali mimo toga smo odigrali veoma dobro i na kraju slavili protiv jednog od glavnih konkurenata za najviši plasman u regionalnom takmičenju – zaključio je Radonjić.

Paklen ritam za Zvezdu se nastavlja, jer već u četvrtak sledi gostovanje Zadru. Povratak crveno-belih u dvoranu „Aleksandar Nikolić“ zakazan je za nedelju kada im u goste stiže Mega Leks.

Скочи на траку са алаткама