Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Звездаштво

GOLMANIZACIJA #1

Izvor: SD Crvena zvezda

U ponedeljak, 03. oktobra, u Omladinsku školu FK Crvena zvezda na testiranje je došlo 29 golmana iz čitave Srbije, ali i regiona.

Zahvaljujemo se dečacima i njihovim roditeljima što su se odazvali na naš poziv za selektivno-otvoreni trening. Nadamo se da je golmanima bilo zanimljivo i edukativno, i da ćemo se videti i sledeći put. Treneri koji su danas bili sa decom su naši treneri golmana: Gašić Dušan, Marić Milorad, Katić Branko, Babić Dragan i Radulović Stefan.

Golmanizacija #2 održaće se 07. novembra 2016. na istom mestu u isto vreme (u 13:30 počinje trening).

Koordinator svih trenera golmana u Omladinskoj školi FK Crvena zvezda i nosilac programa UEFA „A“ licence za trenere golmana u FS Srbija Dušan Gašić izjavio je sledeće:

– Još jedan dokaz da u Srbiji apsolutno postoje dečaci koji žele da budu golmani što se videlo i kroz ovu uspešnu akciju. Očekivao sam ovakav odziv dece i roditelja jer je Crvena zvezda najveći klub na Balkanu i magnet za sve. Svakako smo videli talentovane golmane sa kojima ćemo moći da napravimo dopunsku selekciju kluba. Očekujem da ostali golmani dođu i na sledeći ovakav skup, a to će biti isto prvi ponedeljak u narednom mesecu. Takođe, očekujem da svi golmani koji su danas bili na našem testiranju nastave sa vrednim radom i da u radu koriste elemente koje smo danas obrađivali na treningu. Naši treneri golmana su svojim pozitivnim pristupom i vrhunskim znanjem razbili početnu tremu kod dece i učinili da svako od njih da svoj maksimum. Vidimo se u novembru, na drugoj golmanizaciji – rekao je Dušan Gašić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама