Košarka Košarka/Zvezdaštvo

“Pravi šampioni” gostovali u Paraćinu

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Odigrani mečevi 3.kola šampionata košarkaša u kolicima. Pobede Beograda i Apatina na utakmicama u Paraćinu. Četvrta runda sledećeg vikenda u Novom Sadu.
Projekat “Pravi šampioni” ili Real Champions – Wheelchair basketball league” i takmičenje timova košarkaša u kolicima, stiglo je do svoje polovine ligaškog dela.
Nakon odigranih mečeva u Beogradu 11.09, i Apatinu 17.09, treća runda bila je na programu proteklog vikenda u Paraćinu.
Odigrane su dve utakmice, u prvoj domaćin Paraćin poražen je od Beograda 30:49, dok je u drugom meču bilo vrlo uzbidljivo, na kraju Apatin je slavio protiv Novog Sada 40:37.
Utakmicama koje su predstavljale još jednu lepu priliku za promociju ovog sporta i druženje naših košarkaša u kolicima, prisustvovao je i predsednik opštine Paraćin gospodin Saša Paunović, kome su se svi košarkaši iz klubova koji su bili gosti proteklog vikenda, iskreno zahvalili na pažnji koju poklanja ovom sportu, i gostoprimstvu grada Paraćina.
Poslednja runda ligaškog dela igraće se u Novom Sadu 8-9.oktobra, dok je Fajnal For zakazan u Beogradu u vreme odigravanja utakmice Evrolige između KK Crvene zvezde mts i Darušafake.
KK Crvena zvezda mts koji je započeo ovaj projekat sa košarkašima u kolicima, još pre tri godine, još jednom iskazuje veliku zahvalnost našim sponzorima, koji su puno pomogli da se realizuje projekat “Pravi šampioni”, to su kompanije: “IDEA”, “Champion” i kompanija “Sport vision”, kao i Fakultet za sport i Univerzitet Union.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama