Фудбал Фудбал/Вести

Manojlović – Odbrane važne za samopouzdanje

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Filip Manojlović sve češće dobrim reakcijama uliva sigurnost, kako svojim saigračima na terenu, tako i navijačima.

540-manojlo-fgdg.jpg

Mladi golman zadovoljan je rezultatom koji je ekipa ostvarila u Ivanjici.

– Drago mi je što smo pobedili, ovo su važna tri boda pred reprezentativnu pauzu. Odlazimo na odmor u dobrom raspoloženju. Rezultatom ne mogu da budem nezadovoljan, mada sam kod drugog gola mogao možda bolje da odreagujem. Ipak, smatram da smo svi dali svoj maksimum i srećan sam što je sve ispalo dobro po nas– rekao je Zvezdin golman.

Odličnom intervencijom pri rezultatu 0:0 Manojlović je sačuvao Zvezdinu mrežu i ulio dodatnu sigurnost svojim saigračima.

– Ta dobra reakcija značila je meni verovatno isto koliko i celoj ekipi. Ubrzo nakon toga smo postigli pogodak što nam je dodatno pojačalo samopouzdanje i pomoglo nam da preuzmemo kontrolu nad utakmicom. Teren je dosta neravan i manji je nego naš tako da nam je trebalo vremena da se prilagodimo, ali čim smo se navikli uspeli smo da nametnemo svoju igru i iz toga postigli četiri gola.

Manojlović je, uz Plavšića i Ristića, predstavnik Zvezde u mladoj reprezentaciji Srbije.

– Mene sada očekuju obaveze sa mladom reprezentacijom, dve utakmice protiv Irske i Slovenije. Odmah nakon toga vraćam se treninzima u klubu. Imamo jasan cilj pred sobom, naporno ćemo raditi kako bismo na svakoj sledećoj utakmici bili sve bolji i efikasniji i kako bismo prvenstvo završili na prvom mestu – poručio je Manojlović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама