Фудбал Фудбал/Вести

Značajan jubilej za Lukovića

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Utakmica u Ivanjici koja se igra sutra od 17 časova predstavlja lep jubilej za našeg kapitena. Aleksandar Luković će upravo protiv Javora odigrati 100. prvenstvenu utakmicu u crveno-belom dresu.

unnamed.jpg

– Od trinaeste godine sam u Crvenoj zvezdi, mnogo toga sam naučio i postigao ovde i zato mi ovaj jubilej još više znači. Nema mnogo fudbalera u novijoj Zvezdinoj istoriji koji su zabeležili preko 100 nastupa. I dalje, naravno, pamtim svoj debi kada sam u Zemunu ušao u igru umesto Nenada Lalatovića. Za jednog devetnaestogodišnjaka bila je velika čast i odgovornost da obuče crveno-beli dres. Prošlo je petnaest godina od tada i srećan sam što opet nosim isti dres. Neku posebnu utakmicu ne bih izdvajao, bilo je i lepih i teških trenutaka, ali sve je to sport. Sigurno ću meč u Ivanjici zapamtiti po ovome, a nadam se da će mi se do kraja sezone u  „klubu 100” pridružiti još neki saigrači – rekao je Luković.
Zvezdin kapiten očekuje težak meč, ali i nova tri boda za svoju ekipu.
– U korist nam ide to što u Ivanjicu odlazimo nakon ubedljive pobede i ekspresnog povratka na prvog mesto na tabeli. Sada kada smo ponovo na vrhu želimo tu i da ostanemo do kraja sezone, a Javor nam je prva prepreka na tom putu. Siguran sam da nam neće biti lako, oni su ekipa koja ume da se brani i da igra na rezultat na svom terenu, ali na nama je da pokažemo kvalitet koji posedujemo – zaključio je Luković.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама