Кошарка

Radonjić: “Uželeli smo se navijača i utakmica”

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts novu sezonu započinju u petak 30.septembra od 19 časova utakmicom protiv MZT-a u dvorani “Aleksandar Nikolić”.
Ekipa Dejana Radonjića vredno je radila u prethodnih skoro dva meseca, a nakon serije prijateljskih mečeva, crveno-beli konačno istrčavaju pred svoje navijače u prvoj borbi za bodove.
Ekipa MZT-a ove sezone formirala je izuzetno kvalitetan sastav, sa čak 8 stranaca, a šampion Makedonije, pored ABA lige, želi da igra značajniju ulogu i u Evrokupu.
Trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić: “Ovde ne pričamo o nekom oprezu kada Vam dolazi kvalitetna ekipa kao MZT u goste, već o protivniku koji u ovakvom sastavu može da dobije svakoga u ABA ligi. Raspored utakmica na startu je uzuzetno težak, igraćemo 11 mečeva u oktobru. Želimo da osvojimo bodove na startu ABA lige, spremali smo se vrlo naporno i dobro smo trenirali i radili, u ovih više od 45 dana priprema. Jedva čekamo da počne, uželeli smo se utakmica i naših navijača, koje i ovom prilikom pozivam da dođu u velikom broju na početak sezone, i pruže nam podršku sa tribina koja nam jako puno znači ” rekao je trener crveno-belih.
KK Crvena zvezda mts počeo je u sredu prodaju paketa “Zvezdaši budite vetar u leđa svom timu” dnevnih ulaznica za utakmice KK Crvena zvezda mts u ABA ligi protiv MZT-a i Cedevite, koje se igraju u petak 30.septembra i 3.oktobra u dvorani “Aleksandar Nikolić”:
Jedinstvena cena ulaznica za utakmice 1. i 2.kola ABA lige (MZT – Cedevita):
Tribine A,B,C i D – 450 dinara
Parter B i Parter 4 – 750 dinara
Bela i Plava loža – 1050 dinara
Loža – 1350 dinara
Prodaja ulaznica po velikom popustu počela je u sredu 26.septembra od 10 časova, na prodajnim mestima “Eventima” i takođe, od 14 časova, do početka prve utakmice u petak protiv MZT-a na blagajnama Hale “Alekdandar Nikolić”. Ova akcija motivisana je velikom željom igrača Crvene zvezde mts, da u sezonu uđu uz veliku podršku navijača, koji su i prošle sezone bili vrlo važan deo velikog uspeha KK Crvena zvezda mts.
Dođite u petak u 19 časova u dvoranu “Aleksandar Nikolić” na zvanično predstavljanje tima i novih dresova KK Crvena zvezda mts za novu sezonu – BUDITE VETAR U LEĐA NAŠIM MOMCIMA!

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама