Фудбал Фудбал/Вести

Mouče – Znam da mogu bolje

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Pablo Mouče još uvek na terenu pokušava da pokaže sve kvalitete koje poseduje. Argentinac očekuje da mu se naporan rad i zalaganje na treninzima vrate dobrim partijama, golovima i asistencijama na utakmicama.

540-mouče-fgs.jpg

– Očigledno je da moram da pokažem više, svestan sam toga. Znam da mogu mnogo bolje, ali takođe znam da je prošlo tek dva meseca od kada sam došao i da je svakom igraču potreban određen period da se prilagodi. Radim na tome i nadam se da ću uskoro postići svoj maksimum kako bih pomogao ekipi i pokazao sve kvalitete koje posedujem. Nisam prošao trenažni proces ni sa jednim klubom pre nego što sam došao, odmah sam počeo da igram zvanične utakmice i nisam uspeo da dostignem uobičajeni nivo fizičke pripremljenosti. Svestan sam da su navijači nestrpljivi i da na terenu žele da vide boljeg Pabla, ali obećavam im da će se to uskoro dogoditi, da treba da imaju malo strpljenja i vere. Želim da znaju da radim naporno na svakom treningu kako bih ispunio njihova, a i svoja očekivanja – rekao je Mouče.

Zvezdin napadač zna da je doveden kao veliko pojačanje i to za njega predstavlja samo dodatni motiv.

– Ne osećam nikakav pritisak. Imam mnogo iskustva, igrao sam u velikim klubovima kao što su Boka Juniors, Palmeiras i navikao sam da se uvek očekuju titule i pobede. Iza sebe imam šest titula i preko 300 mečeva i znam kako da se nosim sa pritiskom.Argentinac je zadovoljan svime što ga je sačekalo po dolasku u Beograd.

– Prezadovoljan sam kako su me primili svi u klubu, igrači i štručni štab, kao i navijači. Svi mi daju ogromnu podršku i ne razmišljam o odlasku. Beograd mi se mnogo sviđa, prelep je grad i moja porodica i ja uživamo ovde – poručio je Mouče.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама