Фудбал Фудбал/Вести

Plavšić – Drugo poluvreme za pamćenje

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Povratak crveno-belih na prvo mesto na tabeli golom i asistencijom na današnjoj utakmici pomogao je Srđan Plavšić.

540-Plavšić-fds.jpg

Mladi vezista ističe da je Zvezda odigrala jedan od najboljih mečeva ove sezone.

– Krenuli smo dobro, dali gol na vreme i stvorili nekoliko šansi na 1:0. Nismo ih iskoristili i usledila je kazna, naivno smo primili gol. Na poluvremenu smo se u svlačionici dogovorili da moramo da damo sve od sebe i da nastavimo u maniru u kojem smo i otvorili utakmicu. To nam se isplatilo, izvanredno drugo poluvreme smo odigrali i mogli smo da postignemo možda još neki gol, ali zadovoljni smo ovakvim ishodom. To je model po kome treba da igramo i u nastavku sezone – rekao je Zvezdin vezista.

Sve bolje partije koje pruža Plavšić rezultat su dobre taktičke pripreme.

– Šef traži od mene da igram jednostavno, sa što manje dodira. Tako moja brzina dolazi do izražaja. Slušajući njega pronašao sam stil igre koji mi najviše odgovara. Takva igra mi je u drugom poluvremenu i donela gol i asistenciju.

Povratak na prvo mesto obezbeđuje sjajnu atmosferu pred nastavak šampionata.

– Mnogo mi znači što sam postigao pogodak na ovom meču, svi znate da me Vojvodina svojevremeno nije želela u svojim redovima. Pokazao sam im da su pogrešili u proceni. Ipak, sada je najvažnije da se ekipa vratila na prvo mesto ovom pobedom, drago mi je što sam tome doprineo i nadam se da ćemo na prvom mestu i ostati – poručio je Plavšić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама