Фудбал Фудбал/Вести

Božović analizirao strance

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Miodrag Božović govorio je o nekim od Zvezdinih stranaca.

540-bozovic-sf.jpg

– Hugo se na poslednjoj utakmici nije kretao dobro kao što on to zna i može da radi. Dugo je bio povređen, vuče taj problem sa člankom i nije trenirao kako treba. I Kanga je primio injekciju u članak pred početak večitog derbija. Obojica su relativno roviti, ali to nije opravdanje za njihovu igru. Kada izađeš na teren nikog ne zanima da li si zdrav i kako se osećaš – rekao je Božović.

Zvezdin trener smatra da strancima koji su došli ovog leta treba dati još vremena.

– Ruiz mi deluje brže i svežije od Moučea, ne znam da li je problem u tome što nisu trenirali već samo igrali utakmice pa im je bilo potrebno mnogo više vremena da se spreme s obzirom da to da nisu prošli trenažni proces. Do prošle nedelje smo utakmice igrali skoro svakog trećeg dana i nije bilo mnogo vremena za pripremu. Mouče je vrlo aktivan na treningu, ali ako upoređujemo njegove igre u Argentini i ovde razlika je ogromna. Možda je u nekoj krizi, treba sačekati, rano ga je otpisivati.

Još jedan igrač je u sličnoj situaciji.

– Od Fibela očekujem da pruži više, njegove igre ovde i u Rusiji se mnogo razlikuju, sigurno ni njega nećemo otpisati prerano. Možda su u krizi, treba im dati vremena, ali normalno je da nećemo čekati čitavu večnost. Doći će momenat kada ćemo morati da odlučimo šta ćemo dalje – poručio je Božović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама