Фудбал Фудбал/Вести

Sikimić: Srećan sam zbog gola i Mladena

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Pobedu nad ČSK-om i prolaz u osminu finala Kupa Srbije overio je u 83. minutu Predrag Sikimić.

– Znao sam da će biti teško na početku, žestoka borba je bila dok ih nismo „otvorili“, a posle je već sve bilo lakše. O ČSK-u sam znao da su u rangu sa Bačkom, beleže odlične rezultate od starta sezone. Dobar fudbal igraju, takvim ekipama je teško dati prvi gol. Na 0:1 su imali šanse i moram da priznam da mi je laknulo kada smo postigli i drugi pogodak – rekao je Zvezdin špic.

Nakon suspenzije od dve utakmice Sikimić se pogotkom vratio na teren.

– Dosta toga se izdešavalo u poslednje vreme i sve mi je jako teško palo. Čujem se sa golmanom Mladenom Živkovićem, on se za nekih desetak dana vraća u trenažni proces što me mnogo raduje. To mi je mnogo bitnije, ali naravno da sam srećan i zbog gola, to mnogo znači svakom špicu.

Crveno-beli već razmišljaju o svom narednom protivniku.

– Ova pobeda, pored obezbeđenog plasmana u osminu finala, znači nam mnogo na psihološkom planu. Svaka utakmica posle derbija je teška, a čeka nas za vikend okršaj sa prvoplasiranom Vojvodinom. Sigurno će doći naoštreni, očekujem tešku utakmicu , ali verujem u pobedu. To nam je prilika da im preotmemo prvo mesto i da ga ne ispuštamo do kraja sezone – zaključio je Sikimić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама