Fudbal Fudbal/Vesti

Golmanizacija! Postanite Zvezdin golman!

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda organizuje prijemne treninge za dečake koji žele da postanu golmani!

540-golmani-32.jpg

Stevan Dika Stojanović – kapiten iz Barija, Milan Simeunović, Vladimir Dišljenković, Predrag Rajković – kapiten omladinske selekcije Srbije prvaka sveta sa Novog Zelanda 2015, Marko Dmitrović, Filip Manojlović… Samo su neka od važnih imena koja su prošla golmanske selekcije našeg najtrofejnijeg kluba.

Crvena zvezda, u skladu sa pozitivnim tendencijama u Omladinskoj školi, po prvi put organizuje otvoreno-selektivni trening za golmane uzrasta od 2004. do 2009. godišta. Treninzi će se odvijati po planu i programu rada koordinatora golmana Omladinske škole Dušana Gašića, nosioca programa nacionalne licence za trenere golmana, kao i UEFA „A“ licence za trenere golmana.

Svakog prvog ponedeljka u mesecu, počev od 3.oktobra, sa početkom u 13:30, na terenima iznad južne tribine stadiona „Rajko Mitić“ čekaju vas treneri golmana Omladinske škole FK Crvena zvezda: Milorad Marić, Branko Katić, Dragan Babić, Stefan Radulović i vođa projekta Dušan Gašić.

Poželjan je dolazak 30 minuta ranije ispred svlačionica sa svom potrebnom opremom za trening (kopačke, trenerka, rukavice).

Termini do kraja godine:

03. oktobar 2016.
07. novembar 2016.
05. decembar 2016.

Dobro došli u vaš klub. Zvezda čeka na vas!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama