Фудбал Фудбал/Вести

Dujković – Podrška zvezdaša najvažnija

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Proslavljeni golman Crvene zvezde i predsednik Skupštine Ratomir Dujković u bogatoj karijeri susretao se sa brojnim izazovima u crveno-belom dresu. Jedna stvar koja nikada nije nedostajala, za osam godina koliko je bio stub Zvezdine odbrane, je fanatično navijanje sa tribina.

540-dujković-342d.jpg

– Zvezdaši su oduvek bili glavni pokretač naših igrača, čak i u najtežim trenucima. Ovaj momenat je daleko od takvog, ali svakako je ekipi potrebna podrška. Crveno-beli kreću u pohod ka osvajanju Kupa Srbije, još jednog u bogatoj istoriji. Na tom putu, iz iskustva znam, najviše znači vetar u leđa koji daju Delije sa tribina. Nakon toga, pravi derbi se očekuje na Marakani u nedelju. Susret dve prvoplasirane ekipe je sam po sebi spektakl, a verujem da će navijače privući i to što imaju priliku da svojoj ekipi pomognu da se vrati na prvo mesto na tabeli i ostane na njemu do kraja sezone. Ovi momci su podršku zaslužili još u prošloj sezoni kada su dominantnom igrom osvojili šampionat. Ne sumnjam da će tako biti i ove – rekao je Dujković.

Legendarni golman osvrnuo se na kvalitet ekipe i stručnog štaba.

– Možda ova sezona nije počela onako kako smo se svi nadali, ali to ne znači da se neće završiti u velikom stilu. Ovaj tim ima mnogo potencijala koji će sigurno doći do izražaja i u narednim mečevima, ali, naravno, mnogo je lakše da se on ostvari uz podršku publike. Drago mi je što je pokrenuta akcija „Đački jug“ i što će školarci imati prilike da bodre svoju omiljenu ekipu i gledaju najbolji klub u Srbiji. Najmlađi Zvezdaši su dodatna snaga ovog kluba – poručio je Zvezdin nekadašnji golman.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама