Фудбал Фудбал/Вести

Petković: Prednost je još na našoj strani

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Odbrana crveno-belih u poslednjem minutu popustila je pod pritiskom Partizana. Desni bek Marko Petković ističe da ekipa treba što brže da se vrati na pobednički kolosek.

– Ovaj derbi nećemo pamtiti po visokom kvalitetu. Dogodio nam se na kraju pad koncentracije što je prouzrokovalo to da primimo gol u poslednjem minutu. Žao mi je što nismo ostali neporaženi, ali idemo dalje, još uvek imamo bodovnu prednost. Kako god Vojvodina sutra da završi na nas neće uticati jer prvenstvo je dugo, sistem takmičenja je takav da pozicije mogu lako da se promene. Nadam se da ćemo se brzo podići posle ove utakmice i da ćemo se vratiti na pobednički kolosek – rekao je Petković.

Mnogo nervoze i na terenu i na tribinama uticalo je na ishod meča.

– Ni Partizan ni mi nismo danas ličili na one ekipe iz prethodnih kola. Malo više smo se i jedni i drugi fokusirali na defanzivu. To je derbi, retko kad je prava slika prvenstva. Danas se završilo njihovom pobedom, nadam se da sledeći put neće.

Novi derbi u kojem će se sastati dve prvoplasirane ekipe očekuje Zvezdu već sledećeg vikenda.

– Prvo nam predstoji utakmica protiv ČSK-a u kupu ove srede, koncentrišemo se na taj meč i više ne razmišljamo o poslednjoj utakmici. Na derbi sa Vojvodinom fokusiraćemo se kada prođe meč u Čelarevu – zaključio je desni bek.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама