Кошарка Кошарка/Вести

Nastavak prodaje sezonskih ulaznica

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Nova sezona u kojoj crveno-beli brane dva trofeja i igraju kao jedini predstavnik Srbije novi format Evrolige, je sve bliže, a KK Crvena zvezda mts nastavlja prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2016-2017.

Prvi deo (pretprodaja) bio je vrlo uspešan, jer je prodato preko 2000 sezonskih ulaznica, a nastavak kampanje počinje 12.septembra i trajaće do zvaničnog početka sezone koja za naš klub startuje 1.oktobra u dvorani “Aleksandar Nikolić” utakmicom sa skopskim MZT-om.

Kupci sezonskih ulaznica, najbrži i najverniji, i ovoga puta će imati dodatni popust od čak 1900 dinara. Pored standardnog popusta za sve donosice prošlosezonskih godišnje ulaznice (koji i dalje iznosi 900 dinara), prvih 200 kupaca sezonskih ulaznica dobija dodatni popust od 1000 dinara (osim počasnih mesta). Klub podseća na cene sezonskih ulaznica:

TRIBINE A, B, C i D: 20.000 dinara

PARTER B i PARTER 4: 30.000 dinara

PLAVA loža – 40.000 dinara

BELA LOŽA: 38.000 dinara

LOŽA: 50.000 dinara

COURT SEAT (počasna mesta): 150.000 dinara

Sezonske karte svih kategorija, numerisane (lože i počasna mesta) i nenumerisane (parteri i tribine), prodavaće se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu 2 u sledećim terminima:

-radnim danima od 09-18 časova

-subota od 10-15 časova (prostorije kluba Mali Malemegdan)

U TC Ušće, prodajno mesto Eventima, sezonske karte prodavaće se svakog dana od 10-22 časova (samo prodaja nenumerisanih sezonskih ulaznica za partere i tribine). Takođe, za sve pristalice i navijače našeg kluba iz inoostranstva i unutrašnjosti Srbije, ovoga puta otvorena je i mogućnost kupovine sezonskih ulaznica preko intereneta (online opcija).

KK Crvena zvezda mts i u narednim danima putem klupskoj sajta informisaće svoje pristalice o svim detaljima prodaje sezonskih ulaznica.

KK Crvena zvezda mts

 

Скочи на траку са алаткама