Фудбал Фудбал/Вести

Luković – Odličan rad na Zlatiboru

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Pauza tokom koje je u prvi plan došla „A“ selekcija Srbije približila se kraju, a novo kolo Superlige je pred vratima. Već u subotu, 10. septembra, kapije stadiona „Rajko Mitić“ ponovo će biti otvorene za navijače Crvene zvezde.

540-lune-3jh.jpg

Seriju pobeda crveno-beli će pokušati da nastave protiv Bačke, ekipe koja ima status novajlije kada je takmičenje u Superligi u pitanju. Da navijači Crvene zvezde imaju razloga za optimizam, svedoče i reči kapitena crveno-belih Aleksandra Lukovića.

– Odradili smo i poslednji trening na ovim mini-pripremama na Zlatiboru. Opšti utisak je da smo radili dobro, bili smo veoma motivisani i siguran sam da ćemo spremni ući u narednu utakmicu koju u subotu igramo protiv Bačke. Pozivam navijače da nas podrže, jer nam je njihova podrška potrebna. Posle Bačke nam dolazi derbi i, ponavljam, pozvao bih navijače da nas u što većem broju podrže u subotu – rekao je Aleksandar Luković.

Stručni štab najviše može da bude zadovoljan činjenicom da su svi fudbaleri spremni i da nije bilo povreda. O atmosferi ne treba trošiti reči.

– Kod nas je uvek atmosfera dobra tako da to nije ništa novo. Definitivno se bolje radi i trenira kada je atmosfera dobra i to je jedan od preduslova za dobre rezultate. Poznat je način rada šefa i to kako funkcionišemo. Iz utakmice u utakmicu ćemo popravljati formu. Što se tiče naše lige ispunili smo zacrtani cilj, ako izuzmemo utakmicu prvog kola protiv Napretka, ali jako je bitno da nastavimo u ovom ritmu – smatra Zvezdin kapiten.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама