Кошарка Кошарка/Вести

Milko Bjelica ponovo crveno-beli!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Zvezdino dete, Milko Bjelica, novo je pojačanje crveno-belih pred novu sezonu!
KK Crvena zvezda dobio je u četvrtak veliko pojačanje za narednu sezonu, dvogodišnji ugovor sa crveno-belima potpisao je Milko Bjelica.
Bjelica, koji je rođen 4.juna 1984.godine u Beogradu, „dete” je kluba sa Malog Kalemegdana, a u dresu Crvene zvezde proveo je pet sezona od 2001-2006.godine.
Nakon toga, usledile su dve epizode u Nemačkoj (Braunšvajg i Keln),a od 2008.godine standardni je član velikih evropskih klubova: Lijetuvos Ritasa, Kuće Laboral, za koju je nastupao 3 sezone, EFES Pilsena, i konačno Darušafake, iz koje se i vratio u svoju kuću – Crvenu zvezdu.
Milko Bjelica, visok je 207cm, doneće veliko evroligaško iskustvo i kvalitet u ekipu koju predvodi trener Dejan Radonjić, i biće veliki oslonac u igri na pozicijama krinog centra i centra.
KK Crvena zvezda tako je dovela i treće pojačanje za narednu sezonu, nakon Čarlsa Dženkinsa i Ognjena Kuzmića. Klub nastavlja intenzivno da radi u prelaznom roku na daljem ojačanju tima, koji sezonu otvara utakmicom protiv MZT-a u Beogradu u okviru ABA lige jtd.
Dobro došao kući Milko!

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама