Кошарка/Звездаштво Фудбал

Zvezdaši, kada je teško – svi zajedno!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak će pružiti podršku fudbalerima na stadionu “Rajko Mitić” u pokušaju da ostvare povoljan rezultat u borbi za Ligu Evrope sa italijanskim “Sasuolom”.
Sportisti SD Crvena zvezda oduvek su se ponosili zajedništvom koje je krasilo crveno-belu porodicu, u svim trenucima, lepim, ali i onim teškim…. Nakon brojnih nastupa sportista našeg SD u međunarodnim takmičenjima, na red su došli fudbaleri koje u Evropi očekuje izuzetno težak zadatak, da nadoknade veliki zaostatak iz prve utakmice sa ekipom “Sasuola” u borbi za Ligu Evrope.
Košarkaši Crvene zvezde, žele ovom prilikom da pružepodršku fudbalerima, koji su često bili uz crveno-bele košarkaše u borbama za što bolji plasman u Evroligi, i na putu osvajanja trofeja u ABA ligi i domaćoj ligi, ali i uz u teškim trenucima, poput onog, kada je kapiten KK Crvena zvezda Luka Mitrović doživeo tešku povredu na početku prošle sezone.
Zato će ceo pogon KK Crvena zvezda predvođen trenerom Dejanom Radonjićem, kapitenom Lukom Mitrovićem, Brankom Lazićem…biti u četvrtak od 20.30 časova na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu, i pružiti svu moguću podršku Kataiju, Petkoviću, Plavšiću, Srniću, Vijeri…u pokušaju da pobede Sasuolo i obraduju milionsku armiju navijača Crvene zvezde.
Košarkaši veruju, navijači verujte i vi, dođite da podržimo fudbalere na utakmici sa Sasuolom! Jer kada je teško – svi zajedno!

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама