Фудбал Фудбал/Вести

Donald – Borićemo se do poslednje sekunde

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Crveno-beli će u četvrtak pred svojim navijačima pokušati da naprave još jedan veliki preokret, kakvih je u našoj bogatoj istoriji bilo.

image_57bc7f1826ff0.jpeg

Da tri gola nisu nedostižna zna Mičel Donald koji obećava borbu do poslednjeg sudijskog zvižduka.

– Razlika jeste velika, ali ne i nedostižna. Dokle god postoji šanse moramo da verujemo u preokret. Potpuno ćemo drugačije pristupiti utakmici. U četvrtak igramo da pred našim navijačima popravimo utisak i daćemo poslednji atom snage da tako i bude. Zato i pozivam Zvezdaše da nam ovog četvrtka budu vetar u leđa jer uz njih je sve moguće – rekao je Donald.

U utakmicu protiv Sasuola Zvezda ulazi nakon pobede od čak 5:0.

– Dobri rezultati u domaćoj ligi nam mnogo znače, ali ova ekipa može više i nadam se da ćemo to i pokazati. Ovo nam je prilika da dokažemo da ono što smo pokazali u Italiji nismo bili mi. Odigrali smo dosta utakmica u poslednjih nekoliko nedelja i umor je uticao na nas. Sada smo potpuno spremni da u revanšu sa Sasuolom pokažemo svoje pravo lice – zaključio je Zvezdin vezista.

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

  • Zvezdasi, ako vam je stalo do ovog kluba dodjite u sto vecem broju na stadion, konacno smo se pomerili malo sa mrtve tacke, dominiramo ligom i samo ako tako nastavimo je moguce uci u Evropu. Pri tome i ovde nije jos sve gotovo, jer cuda su moguca!

    Manite se propagande Blica, Mocarta i kvazi zvezdaskog foruma RSB i sličnih koji provode propagandu protiv Gorfa i ljudi u klubu, jer im ne odgovara jaka i koliko toliko ozbiljna Zvezda!

Скочи на траку са алаткама