Фудбал Фудбал/Вести

Ristić – Previše smo grešili

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Nije bilo mnogo lepih poteza u večerašnjoj fudbalskoj predstavi na stadionu Mapej u Ređio Emiliji. Fudbaleri Crvene zvezde bili su uglavnom u podređenom položaju, ali, ako se za nekoga jednoglasno može konstatovati da je odigrao dobru i borbenu utakmicu, to je Mihailo Ristić.

540-rilefds.jpg

Prijalo je videti novajliju na poziciji levog beka kako u nekoliko navrata nadigrava znatno starije suparnike iz protivničke ekipe.

– Početak nije bio toliko loš po mom mišljenju, ali njihova taktička superiornost je presudila. Pravili smo previše grešaka i zato je rezultat takav kakav jeste. Ispostavilo se da Berardi nije takav bauk kakvim su ga predstavili. Ipak, imao je gol i asistenciju, svakako je pokazao kvalitet. Znali smo i pre početka da je on udarna igla njihovog tima. Dosta problema na drugoj strani pravio nam je i Poletano. Sasuolo ima odlične igrače na svim pozicijama. Mi smo loše taktički stajali na terenu i zato je rezultat ovakav – rekao je Ristić.

Miodrag Božović je na konferenciji za medije nakon meča rekao da je jedina dobra stvar u ovoj utakmici to što je Zvezda dobila odličnog levog beka.

– Zahvalan sam šefu na lepim rečima, to mi mnogo znači, ali najvažnije je da timski igramo dobro. To danas nismo uspeli. Ipak, kvalifikacije još uvek traju, ništa nije gotovo. U revanšu možete da očekujete našu borbu, da damo svoj maksimum tih 90 minuta i da pokušamo da izborimo prolaz u drugu rundu pred našim navijačima – zaključio je Zvezdin bek.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама