Фудбал Фудбал/Вести

Plavšić i Katai nakon Sasuola

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Dan nakon bolnog poraza od Sasuola utisci se još uvek nisu slegli. Fudbaleri Crvene zvezde danas su odradili trening oporavka, a već sutra počinju pripreme za naredne utakmice.

540-plavšafsd.jpg

Predstavnik italijanske Serije A u većem delu meča bio je znatno bolji rival. Čak ni uvođenje brzonogog Srđana Plavšića nije poremetimo izvanrednu odbranu Italijana.

– Ušao sam kada je već bilo 2:0 i malo vremena za promene. Dao sam svoj maksimum i trudio sam se da brzinom i agrsivnošću pomognem ekipi.Sasuolo je bio bolji rival tokom cele utakmice. Mislim da nijednu pravu šansu za gol nismo stvorili i sa takvom igrom nismo ni mogli da se nadamo pobedi. Ostaje nam revanš u Beogradu da probamo da popravimo utisak – rekao je omaleni vezista.

Uzroci lošeg izdanja u Italiji će se tek naći pod lupom stručnog štaba i igrača.

– Ne znam zašto smo bili toliko inferiorni tokom meča. Nije nas hteo pas, kao ni šut, lopta nam je bežala. Sasuolo je odlično pripremljena ekipa, uigrani su i dobro se poznaju. Znali smo i pre utakmice da nas čeka težak posao, ali nismo se nadali baš ovakvom ishodu. Prednost od tri gola je velika, ali ne predajemo se i uz pomoć navijača možemo da probamo da pobedimo – zaključio je Plavšić.

Aleksandar Katai je svakako bio igrač na kojeg su domaćini obraćali najviše pažnje.

– Svi smo svesni toga kako smo odigrali utakmicu, rezultat sve govori. Imali smo sreće da nismo primili još neki gol. Sasuolo je odlično pripremljen iako im prvenstvo još nije počelo. Ne znam šta se sinoć desilo, prikazali smo igru koja je daleko lošija od onog što možemo. Teško je sada govoriti o revanšu, moraćemo za 180 stepeni da promenimo igru do sledećeg četvrtka. Svi ćemo dobro da razmislimo gde smo grešili i da što brže to ispravimo – rekao je najbolji strelac Crvene zvezde u evropskim kvalifikacijama ove sezone.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама