Fudbal Fudbal/Vesti

Adam Mičel neće na pozajmicu

Autor: CZBG, Milan P. Izvor: Sportski Žurnal 

Prvo letošnje pojačanje Crvene zvezde po svemu sudeći neće pojačati Javor iz Ivanjice, uprskos dogovoru koji je, prema rečima sportskog direktora crveno-belih, postignut između dva kluba. Blažo Raosavljević tvrdi da se Mičel saglasio sa namerom kluba da ga pošalje na pozajmicu, da bi potom promenio mišljenje i odbio da nastupi za ivanjičkog prvoligaša kao pozajmljen igrač. 

– Prvo je hteo, pa nije. Najbolje je da ode na pozajmicu, pitanje je kad će dobiti šansu. Doći ćemo u situaciju da ne znamo u decembru kakav je igrač – objasnio je Blažo Raosavljević.

Lepo. Međutim, postavlja se pitanje kako su čelnici Crvene zvezde angažovali Adama Mičela, ako ne znaju kakav je igrač? Na osnovu čega je sa Adamom Mičelom zaključen ugovor, ako se rukovodstvo i stručni štab nisu uverili u njegove kvalitete? Podsetimo, Mičel je u Crvenu zvezdu stigao iz novozelandskog prvoligaša Vaibol junajteda. Ono što stvari čini još zanimljivijim jeste činjenica da je mladi novozelandski štoper proveo određeno vreme na probi, gde je sportski sektor Crvene zvezde mogao videti o kakvom se igraču radi. Mičel je, pored toga, nastupio i na nekoliko prijateljskih utakmica. Ostaje da se vidi hoće li mladi štoper konkurisati za tim Miodraga Božovića ili će ipak svoje prve minute u Superligi odigrati u dresu nekog drugog kluba. 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama