Фудбал Фудбал/Вести

Podrži Zvezdu protiv Voždovca

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u delu sezone kada je svaka utakmica višestruko značajna. Osim što su jeku borbe za evropska takmičenja, izabranici Miodraga Božovića paralelno bruše formu i za Superligu, i dodatno se uigravaju.

540-kolaž-avgust2016.jpg

Uoči revanš utakmice sa Ludogorecom, pozvali smo navijače Crvene zvezde da ovekoveče svoje putovanje na najveći srpski stadion. Mnogi su se tom pozivu i odazvali, i na društvene mreže kačili fotografije, ali i video snimke koje su napravili tokom puta.

Najlepše slike smo odlučili da nagradimo, pa će svi autori čije se slike nalaze na ovom kolažu, biti nagrađeni šampionskom majicom. Najvredniju nagradu osvojio je Srđan Tomić koji je sa nama podelio sjajan video, i on će dobiti Zvezdin duks iz Pumine kolekcije. Kako bi im bile poslate nagrade, neophodno je da se svi nagrađeni Zvezdaši jave u inboks na društvenoj mreži na kojoj su okačili svoju sliku, ili u komentaru na ovu vest, i ostave neophodne podatke (Ime, prezime, broj telefona i adresu – komentar neće biti javno objavljen).

Zvezdaštvo se na utakmici sa Ludogorecom još jednom pokazalo u pravom svetlu. Ipak, fudbalerima koji se bore za bodove ali i Zvezdinu čast, neophodna je podrška i u prvenstvenim utakmicama. Sledeća prilika da se popuni najveći srpski stadion je u sredu, 10. avgusta, kada će se u okviru 4. kola sastati Crvena zvezda i Voždovac. Biće to duel dve prvoplasirane ekipe na tabeli, i samim tim, dobar fudbal je zagarantovan. Kao nagradu za divnu sliku pune Marakane koja je obišla svet, odlučeno je i da karte za duel Zvezde i Voždovca budu jeftinije.

Dođi, gledaj Zvezdu. Fudbal je na Marakani!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама