Фудбал Фудбал/Вести

Rendulić – Izvukli smo pouke

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Dan nakon utakmice protiv Ludogoreca utisci kod igrača se još uvek sležu. Dvomeč sa Bugarima je značajno iskustvo pred preostala evropska iskušenja.

540-rendulić-32f.jpg

– Još uvek je vruća glava i teško je bilo šta reći. Dve utakmice smo odigrali egal, 2:2. U produžecima smo videli da Evropa ne prašta ni najmanju grešku. Za tih 30 minuta su oni bili iskusniji, vidi se da imaju šablon po kome igraju i moram da im čestitam. Imali smo svoje šanse, želeli smo da ponovimo dobru igru iz Bugarske. Možda nas je publika nesvesno ponela, ali smatram da ova ekipa ima svetlu budućnost. Ništa još nije gotovo, imamo dve utakmice u Evropi da pokušamo da popravimo utisak. Svima je mnogo teško u ovom trenutku, ali treba razmišljati samo o predstojećim mečevima. Ako ništa drugo, pokazali smo navijačima veliku želju i borili smo se svih 120 minuta protiv dobre ekipe, odlično ukomponovane koja u svakom trenutku zna šta hoće – rekao je Zvezdin štoper.

Neverovatan ambijent koji su Delije napravile mmogo znači igračima.

– Bilo je spornih detalja na meču, biće vremena da se to analizira. Najviše mi je žao navijača. Atmosfera koju su oni napravili treba da se doživi, rečima ne može da se opiše taj neverovatan osećaj. Mislio sam da mogu još jednu utakmicu da odigram od te doze adrenalina. Hvala im na svemu i nadam se podršci u borbi za Ligu Evrope. Ove utakmice nam mnogo znače kao priprema. Videli smo da sitni detalji odlučuju o plasmanu u Evropu. Polazim od sebe, sigurno ću izvući pouke šta treba da popravim u svojoj igri i šta kao ekipa treba bolje da radimo – poručio je Rendulić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама