Фудбал Фудбал/Вести

Zvezda: Adam Mičel ide na pozajmicu

Izvor: Mozzartsport

Mladi štoper će igrati za Javor

Došao je na probu, sad odlazi na pozajmicu. Posle dva meseca u Crvenoj zvezdi, Adam Mičel je na dobrom putu da pronađe sredinu u kojoj će igrati i sticati iskustvo. Kako na njega stručni štab kluba sa Marakane ne računa ozbiljno u ovom trenutku, odlučeno je da mladi reprezentativac Novog Zelanda bude prosleđen na kaljenje u Javor.

Prema informacijama Sportskog žurnala, Ivanjičani i čelnici Crvene zvezde su dogovorili sve detalje saradnje, međutim, zasad nije poznato da li će pozajmica trajati samo do zime ili će Mičel u novom klubu da se kali godinu dana.

Na promociji sa direktorom Raosavljevićem

Adam Mičel ima 20 godina, u aprilu je stigao na probu i posle nekoliko treninga i kontrolnih utakmica ubedio sportski sektor Zvezde da je vredan angažmana. Potpisao je ugovor do sledećeg leta (uz opciju produžetka na još dve), međutim, jaka konkurencija na mestu centralnog defanzivca (Aleksandar Luković, Tomas Fibel, Zoran Rendulić) uticala je da ode na pozajmicu.

Imajući u vidu tu činjenicu, kao i odustajanje od Milana Mitrovića iz turskog Mersina, Crvena zvezda će do kraja prelaznog roka pokušati da dovede još jednog igrača u odbrani.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама