Фудбал Фудбал/Вести

Plavšić: Gol mi mnogo znači

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Crvena zvezda je na premijeri u novoj sezoni zabeležila remi protiv dobre ekipe Napretka, i to nakon preokreta. Prvi gol za Crvenu zvezdu ove sezone postigao je Srđan Plavšić, i na taj način je načeo protivnika.

Svoje utiske o utakmici iznela je i Zvezdina „sedamnaestica“.

– Ovo je bila izuzetno teška utakmica za nas, jer je prva u prvenstvu, a te prve su uvek teške. Ekipe koje se vrate iz nižeg ranga takmičenja uvek su neugodne i žele da se suprotstave i ostave dobar utisak. Nismo pobedili, ali mislim da nismo prikazali lošu igru, posebno u poslednjih pola sata. Napadali smo, želeli smo treći gol, ali nije bilo više vremena. Okrećemo se narednoj utakmici i idemo u Bugarsku da pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat – rekao je Plavšić.

Momenat iz 60. minuta bio je verovatno najlepši na meču – Plavšić je postigao verovatno gol kola, a odmah potom bio i zamenjen.

– Šef je želeo da uvede svežeg igrača i da pokuša da dobije na tom planu. Ne ljutim se, naravno, srećan sam zbog gola i idemo dalje. Gol mi je mnogo značio jer sam imao mnogo veliku podršku i od navijača preko interneta, i želim ovom prilikom da im se mnogo zahvalim jer mi njihova podrška puno znači, i zato sam i tako proslavio gol. Uvek tako proslavljam, ali ovaj danas mi je bio izuzetno drag. Hvala svima koji veruju u mene – kaže Srđan Plavšić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама