Fudbal Fudbal/Vesti

Božović: Posle svega, dobro je

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović istakao je po završetku utakmice prvog kola šampionata Srbije, da je nakon svega viđenog večeras, zadovoljan osvojenim bodom. Tačnije, da s obzirom na to kakva su bila dešavanja na terenu, mora da bude.

– Mislim da smo zaslužili, nakon svega, bod. Protivnik je imao prednost koja je bila velika i zbog toga moram da budem zadovoljan nerešenim ishodom. Mislim da je utakmica bila dobra, sa mnogo šansi i mnogo golova. Primetno je da još uvek nismo dovoljno spremni. Kao i prethodne sezone igrali smo dosta visoko i opet došli u poziciju da nas spašava Kahriman jer nam je poslednja linija daleko od gola. Igramo napadački i to je normalno – kazao je šef struke crveno – belih.

Sledeći meč koji najtrofejniji srpski klub igra protiv Ludogoreca pokazaće pravu snagu i mogućnosti novog tima Crvene zvezde.

– U Bugarskoj će sigurno igrati drugačiji tim i verujem da će biti bolje – istakao je Božović i obrazložio poteze koje je vukao tokom meča sa Kruševljanima.

– Zadovoljan sam partijom Poletanovića. To je bio još jedan dodatni razlog što nisam izveo njega, već Plavšića. Njemu čestitam na fenomenalnom golu, ali nije imao mnogo akcija u prvom delu. Zbog odluke da igramo sa dva napadača, odlučio sam se da ga zamenim.

Ruiz?

– Biće dobro ako se probudi ujutru – u svom stilu zaključio je Miodrag Božović.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama