Кошарка Кошарка/Вести

Kuzmić: “Zvezda je ogroman izazov i motiv”

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Ognjen Kuzmić, novi centar Crvene zvezde, u intervjuu za klupski sajt, iznosi očekivanja od igranja u crveno-belom dresu, atmosferi koju prave navijači našeg kluba, napornoj sezoni koja očekuje prvi tim…
Povremeni reprezentativac Srbije i bivši igrač Golden Stejta, Unikahe, Huventuda, Panatinaikosa…Ognjen Kuzmić, potpisao je u utorak trogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda, i tako pojačao konkurenciju na centarskoj poziciji među crveno-belima.
Ovaj 26 godišnji momak iz Doboja, vezao je, svoju budućnost za šampiona ABA lige i KLS, što se vidi i po činjenici da je potpisao višegodišnji ugovor, i pored dobrih nastupa na letnjoj ligi u NBA.
U prvom intervju kao novog igrača Crvene zvezde, Ognjen Kuzmić, kaže da je igranje u crveno-belom dresu ogromna privilegija za njega, ali i pravi potez u ovom trenutku za njegovu karijeru :
“Dolazak u Crvenu zvezdu je pravi potez za mene, posle svega što sam prošao u svojoj igračkoj karijeri. Očekujem da će biti dobro i za Crvenu zvezdu i za mene, da ćemo praviti dobre rezultate, ali i da ću pružati dobre igre u crveno-belom dresu i napredovati kao igrač”.
Naredne sezone crveno-bele očekuje veliki broj utakmica, i borba za trofeje u ABA, KLS ligi i nacionalnom kupu, takođe i veliki broj mečeva u novom formatu Evrlige. Kuzmić je svestan da će sezona biti izuzetno naporna,ali igranje u Crvenoj zvezdi predstavlja ogroman izazov, i posebno zadovoljstvo za 214 centimetara visokog momka iz Doboja, koji je “osetio” atmosferu pune “Kombank Arene”:
“Biće veliki izazov za mene i za celu ekipu. Po prvi put ću odigrati ovoliki broj utakmica, koliko sam računao preko 80 minimum, ali sa druge strane, igrati za Crvenu zvezdu u onakvom ambijentu, a osetio sam ga prošle sezone, igrajući Evroligu za Panatinaikos u “Kombank Areni”…Biću spreman”
Na kraju, Ognjen je i izneo svoja očekivanja od Crvene zvezde i poručio navijačima:
“Očekivanja su velika, zna se šta sa sobom nosi igranje u Crvenoj zvezdi, klubu koji je najveći, ne samo u Srbiji nego u celom regionu. Navijačima samo želim da poručim da veruju u mene, da me podržavaju, verujem da mogu da pomognem timu da zajednički ostvarimo ciljeve, a na meni je da se velikim radom, kao što sam i do sada radio u svojoj karijeri, izborim za svoje mesto i minute i pomognem Crvenoj zvezdi da pobeđuje”, rekao je Kuzmić, novi centar crveno-belih.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама