Фудбал Фудбал/Вести

Stadion “Rajko Mitić” dobija evropsko ruho

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda radi na pripremanju stadiona “Rajko Mitić” za evropske utakmice, a sve u skladu sa kriterijumima UEFA.

Posle redovne inspekcije UEFA stadiona “Rajko Mitić” postignut je dogovor da se najveći srpski sportski objekat u dve etape prilagodi visokim standardima za odigravanje međunarodnih mečeva.

Klub je odmah krenuo sa ispunjavanjem dogovrenih radova i redovno dostavlja sve informacije evropskoj kući fudbala u okviru nedeljnog monitoringa.

Najveći poduhvat predstavlja sanacija tunela koji spaja svlačionicu sa terenom. Prvenstveno se radi na hidrizolaciji tunela, a potom i sređivanju unutrašnjeg dela.

Početi su radovi na zameni oštećenih stolica, kao i postavljanju novih stolica na južnoj tribini kako bi u narednim mečevima mogao da se koristi pun kapacitet stadiona. Takođe sređuje se prostor ispred svlačionica.

Pored toga, uređuje se i prostor oko samog stadiona, naročito podno severne tribine, dok se radi i na kreiranju još boljih uslova za rad medija, pre svega televizija jer je u toku pravljenje platformi za kamere.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама