Рукомет Рукомет/Вести

Četiri pojačanja, Ćorović i Šćepanović povratnici

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

RK Crvena zvezda angažovao je četiri pojačanja za narednu sezonu, Ćorović i Šćepanović ponovo u Zvezdi! Uz dva povratnika u klub, tu su i dva nova igrača. Uskoro nova imena.

Nakon Mošića i Babića, nova četiri imena u redovima ekipe legendarnog Nenada Peruničića. Dva stara, bivši kapiteni i reprezentativci, Milan Ćorović i Filip Šćepanović, i dva nova – Dušan Andrejević i Prodanović.

Milan Ćorović (32), bivši kapiten crveno-belih i reprezentativac je dobro poznato ime rukometa. Osim Crvene zvezde, nastupao je za skopski Metalurg, slovenački Gold Klub, francuski Nim, u protekloj sezoni za Vintetur u Švajcarskoj, dok je više od tri godine u Dubaiju. Pre tri godine, Ćorović je bio praktično igrač Crvene zvezde, ali došlo je do problema sa sertifikatom. Sada je sve u najboljem redu i iskusni srednji bek po treći put će obući dres kluba u kom je ponikao.

Filip Šćepanović (31) je još jedan povratnik u Crvenu zvezdu. Desni bek je afirmaciju stekao u crveno-belom, predvodio Zvezdu u Ligi Šampiona, član je poslednje generacije koja je osvojila titulu, a u daljem toku karijere nastupao je za skopski Metalurg, Meškov Brest, švajcarski Grashopers, u Italiji, Poljskoj i Izraelu. On će četvrti put obući Zvezdin dres, prethodno je bio član Zvezde u jesenjoj sezoni 2011/12.

Dušan Andrejević (23), igra na poziciji pivota i dolazi iz požeške Sloge, za koju je postigao 72 gola protekle sezone. Bivši je kadetski i juniorski reprezentativac, a u karijeri pre Sloge nastupao je i za Metalac iz Valjeva, Novi Beograd, PKB, Sinđelić, Studentski grad i Zemun, između ostalih.

Miloš Prodanović (28), stiže iz Kragujevca. Nakon Mošića, još jedan igrač Radničkog je došao u Crvenu zvezdu. Prodanović igra na poziciji levog beka, a rođeni Kragujevčanin je osim za matični klub nastupao za Vojvodinu i Metaloplastiku.

Klub pregovara sa dvojicom igrača koji bi trebali da u najskorijem periodu postignu dogovor sa Crvenom zvezdom, koja bi time kompletirala tim pre početka priprema 1.avgusta. Tim koji napada titulu šampiona, koja se čeka u Ljutice Bogdana od 2008.godine.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама