Фудбал Фудбал/Вести

Božović: Zasluženo smo pobedili

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Trener našeg tima, Miodrag Božović je imao razloga za zadovoljstvo posle pobede u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv La Valete na Malti 2:1 (0:1).

– Nekako bojažljivo smo počeli i prvih 20 minuta nismo izgledali baš najbolje. Primili smo gol u tim trenucima, možda imali malo i pritiska od ovog debija na evropskoj sceni. Ali, u svakom slučaju mislim da smo držali konce u većem delu i bili bolji protivnik i zasluženo pobedili – rekao je Miodrag Božović.

Naš trener je pričao i o učinku pojedinaca.

– Zadovoljan sam kako smo igrali u napadu, pogotovo Katai, koji je pružio izvanrednu partiju i dao fenomenalan gol. S druge strane, dozvolili smo Valeti da stvori mnogo šansu. Puno smo grešili u pasu, ali je to posledica toga što pristižu novi igrači, fizički nismo na najboljem nivou. Nadam se da će to sve biti bolje

Mouče je dosta pokazao.

– Mislim da jeste. Šta ima da pokaže. On je igrač izvanrednog kvaliteta, samo od njega zavisi da li će to da pokaže. Kanga je hteo premnogo, da se pokaže, ali opet, on je jedan od onih koji je imao mnogo dobrih pasova, pogotovo na Moučea i Kataija. Od njega treba očekivati sve bolje igre

Zvezda je blizu trećeg kola…

– Dok god ima mogućnosti da nas neko pobedi, ne smemo da govorimo ništa i moramo da budemo oprezni. Ali, očekujemo da još jednom pobedimo pred našim navijačima. Pozivam ih da podrže ekipu jer ovaj tim ima dobar karakter u stvaranju i treba je podržati.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама