Košarka Košarka/Vesti

Nemanja Dangubić u Zvezdi do 2018!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Nakon Marka Simonovića, ugovor sa KK Crvena zvezda produžiće još jedan reprezentativac Srbije, Nemanja Dangubić, koji u crveno-belom dresu ostaje do 2018.godine.
Reprezentativac Srbije Nemanja Dangubić produžiće ugovor sa KK Crvena zvezda na još jednu sezonu, i ostaje u crveno-belom dresu do 2018!
Dangubić koji je sa Crvenom zvezdom osvojio kup, dve ABA lige i dva prvenstva Srbije, ima važeći ugovor sa klubom do kraja takmičarske sezone 2016-2017, koji če dogovorom sa upravom kluba, biti produžen na još jednu sezonu.
Bivši košarkaš Hemofarma i Mega Leksa, stigao je u Crvenu zvezdu tokom leta 2014.godine, sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor. Od tada je nezamenljivi deo prvog tima,a u prošloj sezoni se nakon povrede kuka, vratio u tim polovinom decembra i odigrao ukupno 19 utakmica u ABA ligi. U Evroligi je takođe bio veliki oslonac trenera Dejana Radonjića, a u finišu sezone je protiv Darušafake i CSKA pružio i najbolje partije u istorijskoj evroligaškoj sezoni, koja je završena u četvrtfinalu duelima sa CSKA.
Dangubić je reprezentativac Srbije, a sa nacionalnim timom obezbedio je plasman na OI u Rio de Žaneiru.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama