Фудбал Фудбал/Вести

Nedeljni trening

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su jedini trening za danas koji je počeo u 18 časova u Termama Čatež.

Posle nekoliko izuzetno toplih dana, situacija je ovog puta bila znatno drugačija. Temperatura je bila niža, a sunce nije uspelo da se provuče kroz oblake pa su uslovi za rad bili mnogo prijatniji. Iako je kiša padala tokom noći i rano jutros, ona nije uticala na izgled odličnog terena u Čatežu.

Trener Miodrag Božović danas nije imao na raspolaganju Le Taleka koji je preventivno propustio trening zbog lakše upale, a Jovović je radio odvojeno, odnosno trčao uz aut liniju. Ipak, prvi put je sa ekipom trenirao Konga, koji je odradio sve što i ostali saigrači, a primetno je da ga oni nazivaju Kanga, pa ostaje da se vidi da li će se ipak tako ustaliti među svima.

Počelo se vežbom kratkih pasova i prijema lopte, a to je bio pravi uvod za ono što je usledilo. Podelili su se igrači u dve grupe i svaka je zauzela jednu polovinu terena, a onda dodavanja u krug, centaršut i završnica. Više puta su se mogli čuti jasni zahtevi svih trenera, mora biti precizan i brz pas.

Zatim je iznet pomoćni gol, ali prvi put na ovim priprema je postavljen na 75 metara. Igralo se 11 na 11, bez ograničenja u broju dodira. Ponovo tri utakmice, koje nisu nimalo zaostajale za takmičarskim.

Sutra je na programu takođe jedan trening i ponovo u 18 časova u Termama Čatež.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама