Фудбал Фудбал/Вести

Božović – Još nismo fizički spremni

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miodrag Božović, govorio je detaljno o do sada urađenom na pripremama, kao i izazovima koji tek slede.

540-grof-pripreme-2016jul.jpg

Zvezdin trener je zadovoljan odnosom igrača prema treninzima i utakmicama.

– Igrače morate da pitate kakva je atmosfera i da li su zadovoljni. Što se njihovog pristupa tiče, nemam nikakve zamerke. Pobedili smo Zorju, ali rezultat ne treba da nas zavara jer su u prvih pola sata bili mnogo bolji od nas, mogli su da povedu i 2:0 i onda bismo izgubili. Razlog za to je što još uvek nismo dovoljno fizički spremni. Druga postava je preokrenula rezultat, što je i normalno, jer oni koji nisu startnoj postavi trude se možda i više kako bi izborili mesto u timu. Zadovoljan sam pojačanjima, imali smo sreće da su stranci koje smo dovodili jako pozitivni, pre svega Donald, pa i Le Talek, koji su možda i tvorci dobre atmosfere u timu – rekao je Božović.

O kvalifikacijama je govorio sa oprezom.

– Nadam se da će nam ovo drugo kolo poslužiti kao dodatna priprema za ono što nas čeka kasnije. U suprotnom, to bi bila velika sramota za klub i stvorilo bi nam mnogo problema. Što se tiče daljih protivnika, svi su kvalitetni i prilično je svejedno ko će nam doći. Ne bih voleo samo Dinamo, zbog eventualnih tenzija, kao ni Olimpijakos, zbog bratskih odnosa navijača – kaže Božžović.

Kompletan intervju Miodraga Božovića poslušajte u videu:

[youtube id=”xnG1ekhJ00o”]

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама