Фудбал Фудбал/Вести

Trening po najtoplijem vremenu

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Nakon slobodnog dana koji su fudbaleri iskoristili da se opuste u raznim sadržajima Termi Čatež, a pre svega u sjajnom Akvaparku, nastevljen je rad na terenu u ovoj banji.

540-treningjulds.jpg

Tačno u 10 časova igrači su bili spremni za trening po najtoplijem vremenu do sada. U periodu od dva sata koliko su proveli na terenu samo jednom je mali oblak sakrio sunce. Počelo se sa dve serije vežbi stabilizacije i već tu se videlo da će današnji rad biti naporan.

Prešlo se zatim na pas igru i centaršuteve. Podelili su se igrači u dve grupe, jedni sa leve, drugi sa desne strane. Tražio se brz i precizan dupli pas po zemlji, a nakon toga ubacivanje u kazneni prostor. Prvi put se tu sa loptom pokazao i Ruiz koji je danas trenirao zajedno sa ekipom.

Poslednji deo današnjeg rada bio je rezervisan za igru između dva gola. Teren ponovo dugačak 50 metara, a ograničenja u broju dodira nije bilo. Danas nije bilo sklekova za poražene, što je i razumljivo s obzirom na to da su rađeni tokom stabilizacije.

Danas je na programu još jedan trening, odnosno igrači će biti podeljeni u dve grupe, jedni od 18 časova, a drugi od 18:45.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама