Fudbal Fudbal/Vesti

U Zvezdi zadovoljni žrebom

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Izvlačenje parova u Nionu uživo su posmatrali i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, kao i članovi Upravnog odbora Vladimir Petrović Pižon i Slobodan Babić, u društvu počasnog predsednika kluba Dragana Džajića.

Generalni direktor je izjavio da je i Crvenu zvezdu napokon ogrejalo sunce nakon žreba.

– Istina je da smo imali sreće u žrebu i da nismo mogli da dobijemo boljeg protivnika, ali to ne znači da ćemo se opustiti. Maksimalno ozbiljno ćemo pristupiti dvomeču. Neko iz kluba će prisustvovati mečevima koji će naši potencijalni rivali odigrati i uradićemo detaljnu analizu. Pristupićemo meču kao da igramo protiv najjačeg protivnika. Nikoga danas ne smete da potcenite. Očekujem ozbiljan pristup i punu Marakanu. Publika treba da shvati da nema lakih protivnika i da nam je podrška sa tribina neophodna kako bismo prošli dalje. Pozivam sve strukture unutar kluba na oprez, moramo maksimalno ozbiljno pristupiti i pokazati da smo kvalitetniji. Lično bih više voleo Toršavn, jer je u julu mesecu pogodnije igrati fudbal na Farskim Ostrvima nego na Malti – rekao je Zvezdan Terzić.

Četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović smatra da će Zvezda proći u naredno kolo kvalifikacija, ali samo uz ozbiljan pristup.

– Dobili smo relativno lakog protivnika, ko god da pobedi u tom prvom kolu. Ali, nijedan protivnik se neće predati. Treba i to pobediti, a potom dolaze teže utakmice. Svejedno mi je da li ćemo igrati protiv ekipe sa Malte ili ekipe sa Farskih ostrva, neka dođe ko je bolji, a siguran sam da ćemo proći dalje – rekao je Pižon.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama