Фудбал Фудбал/Вести

Fudbaleri prodaju sezonske karte

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda 

U utorak, 21. juna, sve navijače koji u periodu od 15:00 do 17:30 posete servis za članstvo kako bi kupili odnosno obnovili sezonsku kartu, čeka specijalno iznenađenje.

540-sezonskasever2016.jpg

Prodaja sezonskih karata za novu takmičarsku godinu je u jeku, a od danas su poznata i imena potencijalnih rivala sa kojima će Crvena zvezda odmeriti snage u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crvenoj zvezdi će u kvalifikacijama za najjače evropsko klupsko takmičenje biti neophodna pomoć navijača, a kupovinom sezonske karte svaki navijač direktno pomaže svom klubu.

Servis za članstvo u kojem je u pretprodaji jedino i moguće kupiti odnosno obnoviti člansku kartu, radi ponedeljkom, sredom i petkom od 09:00 do 15:00 časova, odnosno utorkom i četvrtkom od 12:00 do 19:00 časova. Upravo će u utorak, 21. juna, petorica fudbalera Crvene zvezde biti prisutna u servisu, i to u periodu od 15:00 do 17:30. Svi koji u ovom terminu dođu da kupe ili obnove sezonsku kartu, dobiće je direktno od fudbalera Crvene zvezde.

U servisu za članstvo u utorak će biti Aleksandar Luković, Luis Ibanjez, Marko Petković, Slavoljub Srnić i Damjan Le Talek. Ne propustite priliku da osim karte koja vam omogućava da cele godine pratite Crvenu zvezdu, dobijete i potpise fudbalera koji će, uskoro, na terenu pokušati da svim Zvezdašima donesu velike radosti.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама