Кошарка Кошарка/Вести

Šampionska majica ponovo u prodaji

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Crvena majica “Šampioni Srbije” ponovo u prodaji zbog velikog interesovanja navijača. Cena 1490 dinara. Prodaja drugog kontigenta je u “Fan store” u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Šampionska majica KK Crvena zvezda Telekom, ponovo se nalazi u prodaji po ceni od 1490 dinara

Nove majice crvene boje koje su privukle veliku pažnju tokom šampionske noći, odštampane su još pre 4. utakmice finala KLS, a prvi kontigent je kompletno rasprodat tokom slavlja na Malom Kalemegdanu

Zbog ogromnog interesovanja navijača Crvene zvezde, marketing tim kluba je brzo pripremio i drugi kontigent koji je u prodaji od utorka 14.juna u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Takođe, moguća je i rezervacija i naručivanje majica pozivom na broj CALL CENTAR 011 3284780, a od srede i preko webshopa KK Crvena zvezda.
Svi Zvezdaši koji žive van Beograda, majicu će moći da naruče pozivom na broj call centra, a plaćaju je pouzećem. Na taj način klub je želeo da omogući svim Zvedašima  u zemlji i regionu da na jednostavan način dođu do ove majice. Troškove poštarine plaća kupac.

Nova majica će mnogima koji vole crveno-belu boju, ostati vredan suvenir i podsetnik na još jednu veliku sezonu KK Crvena zvezda Telekom, u kojoj su osvojene dve titule, igrano četvrtfinale Evrolige, i obezbedjeno novo učešće u najjačem evropskom takmičenju.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама