Кошарка Кошарка/Вести

Zahvalnost, obaveštenje i apel navijačima Zvezde

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost, da će zbog velikog interesovanja koje vlada za praćenje četvrte utakmice finalne serije plej ofa Superlige, organizovati za svoje simpatizere i navijače zajedničko gledanje utakmice u četvrtak uveče, u 21 sat, na terenima kluba na Malom Kalemegdanu.
KK Crvena zvezda Telekom još jednom je na vrlo visokom nivou organizovao meč finalne serije Super lige Srbije bez incidenata. Klub se zahvaljuje navijačima na fer i korektnom navijanju kao i Policiji koja je uložila veliki napor kako bi obezbedila prostor unutar i oko dvorane i šalje apel simpatizerima crveno-belih da sportski navijaju i u četvrtoj utakmici.

KK Crvena zvezda Telekom prema dogovoru pre početka finalne serije, ima pravo na 400 ulaznica kada je Partizan domaćin, ali je interes navijača našeg kluba za utakmice u kojima Crvena zvezda igra kao gost mnogo veći, što su naše pristalice pokazale i u nedelju, kada veliki broj njih koji je došao ispred dvorane “Aleksandar Nikolić” nije mogao da uđe u halu.

Kako bismo sprečili ponavljanje identične situacije, eventualne incidente, ali i olakšali posao predstavnicima Policije i redarskih službi, KK Crvena zvezda Telekom odlučio se na ovakav potez – odnosno da omogući praćenje utakmice na Malom Kelemegdanu, svima koji žele da bodre crveno-bele, koji vode u finalnoj seriji sa 2-1.

Ovim putem molimo sve navijače koji nemaju karte za utakmicu da ne dolaze ispred dvorane već da bodre svoje ljubimce na Kalemegdanu.

One koji budu našli svoje mesto u hali ‘’Aleksandar Nikolić’’ molimo da navijaju fer i sportski, bez paljenja baklji i ubacivanja bilo kakvih predmeta u teren.
KK Crvena zvezda Telekom
Скочи на траку са алаткама