Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Prva meč lopta aktuelnog šampiona!

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nakon neverovatnog povratka i trijumfa protiv Partizan NIS-a 87:86 u drugom susretu rezervisali su sebi prvu meč loptu koju će imati sutra od 21 sat u dvorani “Aleksandar Nikolić” pred svojim navijačima.

Crveno-beli su pokazali veliki karakter tokom finalne serije savladavši “večitog rivala” u prva dva susreta i time stigli na korak od odbrane trofeja. Da meč neće biti ni malo lak složili su se Gudurić i Simonović, ali se i jedan i drugi nadaju da će se na kraju meča radovati sa svojim navijačima.

Marko Gudurić, KK Crvena zvezda Telekom:

“Odigrali smo jako loše prvo poluvreme i to ne sme da nam se dogodi u trećoj utakmici. Prva meč lopta pred našim navijačima, nadam se da ćemo je iskoristiti, biće teško, ali nadam se da ćemo se svi na kraju radovati.”

Marko Simonović, KK Crvena zvezda Telekom:

“Ne smemo da dozvolimo pad kakav smo imali u drugom meču. Partizan je pokazao karakter nakon prvog meča, dobro su odigrali drugi i sigurno da neće biti lako u trećem susretu. Selimo se pred naše navijače i nadam se da ćemo se svi radovati na kraju. Osim CSKA nismo imali nijedan poraz u plej ofu i ova ekipa zaslužuje da se raduje sutra sa svojim navijačima.”

Nakon fantastične sezone u Evroligi i trofeja u regionalnom takmičenju, izabranici Dejana Radonjića došli su na korak i od osvajanja Super lige Srbije gde im treba još jedna pobeda u finalnoj seriji protiv Partizan NIS-a.

KK Crvena zvezda Telekom još jednom poziva svoju armiju navijača da ispune tribine dvorane “Aleksandar Nikolić” i pomognu svojim ljubimcima da zabeleže i treći trijumf u finalnoj seriji. Meč je na programu sutra od 21 sat.

KK Crvena zvezda Telekom

Скочи на траку са алаткама