Košarka Košarka/Vesti

Radonjić i Jović ” Biće drugačiji ambijent i teža utakmica”

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Crveno-beli već počeli pripreme za utakmicu broj 2 u kojoj je domaćin Partizan NIS. Trener Dejan Radonjić i bek Stefan Jović očekuju drugačiji meč, ali cilj ostaje isti, još jedna pobeda koja bi približila Crvenu zvezdu Telekom željenom cilju.
KK Crvena zvezda Telekom napravio je prvi korak ka odbrani titule u nacionanom šampionatu, ali vremena za analizu prve utakmice više nema, jer druga utakmica u seriji sledi već u nedelju od 21 sat, na istom mestu u dvorani “Aleksandar Nikolić”.
Domaćin će biti KK Partizan NIS, po dogovoru klubova, ponovo će biti razmenjeno 400 ulaznica, pa će izabranici Dejana Radonjića imati podršku i u utakmici broj 2.
Trener crveno-belih je već na konferenciji za medije nakon pobede u petak govorio o predstojećem meču, svoje mišljenje nije promenio ni u subotu:
” Moje mišljenje nakon onoga što sam rekao na konferenciji u petak uveče se nije promenilo na bilo koji način. Očekuju nas drugačije okolnosti, utakmica se igra pred navijačima Partizana. Naš rival će se sigurno pripremiti za ovaj meč, i znamo da nas očekuje jako teška utakmica. Svesni smo da će ovo biti drugačiji duel od onog koji smo odigrali u petak. Naravno da želimo da ostvarimo još jednu pobedu u seriji, i spremamo se za taj duel, jer je meč u petak bio tek prvi korak ka željenom cilju” rekao je trener crveno-belih.
I jedan od najboljih u prvoj utakmici, Stefan Jović očekuje drugačiju utakmicu u nedelju uveče:
“Bez obzira na razliku kojom smo pobedili, smatram da će biti drugačije okolnosti u nedelju. Nismo dobili Partizan na njihovom terenu ove sezone i potrudićemo se i želimo da popravimo taj negativan skor.
U nedelju će biti drugačiji ambijent, biće mnogo teže i spremamo se za to”, istakao je plejmejker i je kreator igre crveno-belih.
Ekipa Crvene zvezde Telekom će u subotu u popodnevnim časovima odraditi trening pred meč broj 2 koji se igra u nedelju od 21 sat.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama