Кошарка Кошарка/Вести

Navijači, sportski i dostojanstveno uz crveno-bele!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

KK Crvena zvezda Telekom apeluje na sve svoje navijače da ispune dvoranu “Aleksandar Nikolić” do poslednjeg mesta, i sportski bodre naš tim, bez ikakvih uvreda na račun rivala.Na ulazima u halu rigorozne kontrole, dođite što ranije…
KK Crvena zvezda Telekom domaćin je prve finalne utakmice domaćeg plej ofa, čime praktično počinje završnica izuzetno naporne i uspešne sezone.
Izabranici Dejana Radonjića će u petak uveče odigrati 69.takmičarsku utakmicu, a više od polovine imale su epitet: “važne, velike ili visokog rizika”… U svakoj od njih u kojoj je domaćin bio naš klub u Evroligi i ABA ligi, crveno-beli su u ambijentu punih tribina slali sliku ozbiljnog kluba,koji je spreman da još jednom odgovori i najvećim organizacionim izazovima.
Utakmica koja otvara finalnu seriju plej ofa od strane Policije je okarakterisana i kao „utakmica visokog rizika”. Odlukom MUP-a dozvoljena je razmena ulaznica (po 400) i zato KK Crvena zvezda Telekom apeluje na svoje navijače i simpatizere, da i večeras, kao i u mečevima koji su nosili mnogo veću rezultatsku težinu tokom sezone u Evroligi i ABA ligi, sportski bodre svoj tim, ne ubacuju nikakve predmete u teren, ne vređaju igrače i stručni štab rivala i ne nasedaju na bilo kakve provokacije koje bi mogle da podignu tenziju u dvorani, koje bi mogle da naštete klubu i timu Dejana Radonjića koji se bori za još jedan trofej,  i daju povoda da se o srpskoj košarci i nacionanoj ligi piše samo i isključivo u negativnom kontekstu, u čemu KK Crvena zvezda Telekom nije učestvovao, i ne želi da učestvuje.
Mere bezbednosti su pred ovaj meč, kao i za svaki koji ima epitet „visokog rizika” izuzetno velike. Zbog toga, KK Crvena zvezda Telekom još jednom apeluje na sve koji dolaze u dvoranu „Aleksandar Nikolić” da dođu znatno ranije u dvoranu, jer će kontrole biti rigorozne. Iz tog razloga, ne donosite u dvoranu: upaljače, kovani novac, kozmetiku…jer će na ulazima takvi predmeti biti konfiskovani.
Zbog prisustva 400 gostujućih navijača, koji će biti smešteni na tribini D, KK Crvena zvezda Telekom još jednom podseća da će vlasnici sezonskih ulaznica za taj deo hale, biti premešteni na Tribinu C za ovu priliku.
Pozivamo još jednom sve navijače da ispune dvoranu „Aleksandar Nikolić” i pomognu crveno-belima da u sada već prepoznatljivom ambijentu, stignu do prve pobede u finalnoj seriji i za korak se približe cilju.
KK Crvena zvezda Telekom

 

Скочи на траку са алаткама