Fudbal Fudbal/Vesti

Cepter uz Zvezdu

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

U sredu, 1. juna 2016. godine, u prostorijama hotela „Artzept“ na Terazijama, FK Crvena zvezda i kompanija „Zepter International“ potpisali su ugovor o saradnji.

540-cepter.jpg

Zvaničnoj konferenciji za medije prisustvovali su Svetozar Mijailović, predsednik našeg kluba, i Đorđe Rašić, direktor „Zepter Group“.

– Veliko mi je zadovoljstvo što mogu uopšte da sedim pored jednog čoveka kao što je Svetozar Mijailović, koji je pre 25 godina bio na čelu Skupštine Crvene zvezde, u vreme kada je Zvezda postigla svoj najveći uspeh u istoriji. Motivi naše kompanije su uvek bili da svi mi živimo bolje, lakše i lepše. Cepter je već 30 godina sinonim za zdravu pripremu hrane, a od danas i za zdravu i čistu vodu kao i vazduh, i to je upravo ono što smo želeli da omogućimo fudbalerima Crvene zvezde sada kada će krenuti put Evrope. Cepter je odlučio sa zadovoljstvom da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom, i sa nestrpljenjem očekujemo narednu sezonu, a Zvezdi želimo mnogo sreće – rekao je Đorđe Rašić.

Predsednik kluba Svetozar Mijailović veruje da će iz ove saradnje najviše profitirati fudbaleri.

– Crvena zvezda se i kroz svoju istoriju uvek družila sa najboljima. Potpisivanjem ovog ugovora nastavljamo sa tom praksom. Kompanija Cepter je poznata po svojoj uspešnosti, lično i sam koristim mnoge njihove proizvode i mogao sam da se uverim u visok kvalitet. Verujem da će i Crvenoj zvezdi, koja primenjuje najsavremenije metode priprema, odnosno našim fudbalerima, koristiti ova saradnja koju smo danas sklopili – rekao je Mijailović.

Kompanija Cepter je postala zvanični sponzor FK Crvena zvezda. Vrednost sponzorstva je 25.000 evra. Kompanija Cepter će svojim proizvodima iz programa „Zepter Medical“, „Zepter Home Care“ i „Zepter Home Art“, izrađenim po najvišim standardima, opremiti prostorije Crvene zvezde, u kojima će se od danas koristiti i sertifikovani medicinski aparat Bioptron koji se primenjuje u sportskoj medicini za lečenje povreda mišića, tetiva i ligamenata, kao i za smanjenje bola; zatim, prečišćavač vazduha „Therapy Air iOn“ koji je nedavno dobio najvišu ocenu na nemačkom tržištu, kao i prečišćavač vode „Edel Wasser“ i mnogi drugi proizvodi.

Ugovor o saradnji potpisan je na 12 meseci, odnosno do 1. juna 2017. godine.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama